Windy gastronomiczne wykorzystywane są powszechnie w hotelach, dużych restauracjach czy innych obiektach serwujących posiłki. Pomagają w transportowaniu żywności, ułatwiając przenoszenie naczyń oraz przyrządów kuchennych. Nasza firma ZEMM zajmuje się profesjonalnym projektowaniem oraz produkcją wind kuchennych, uwzględniając indywidualne potrzeby danego klienta. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółami oferty.

Windy gastronomiczne - kiedy są potrzebne?

Windy kuchenne wykorzystywane są w różnych obiektach, np. restauracjach, hotelach, przedszkolach czy szpitalach i służą przede wszystkim do transportowania żywności i naczyń. Budynki, gdzie przygotowuje się dużą ilość posiłków, często zmagają się z problemami związanymi z ich roznoszeniem, a później składowaniem brudnych naczyń oraz sztućców. Rozwiązaniem tych kwestii może być wykorzystanie wielofunkcyjnej windy gastronomicznej, która znacznie ułatwia transportowanie naczyń między piętrami, oszczędzając wiele czasu oraz wysiłku. Warto podkreślić, że w przypadku braku posiadania windy wszystkie te czynności muszą wykonywać pracownicy restauracji czy innych obiektów, dodając sobie niepotrzebnej pracy.

Nasza firma ZEMM od wielu lat zajmuje się projektowaniem oraz produkcją wysokiej jakości wind gastronomicznych. Jesteśmy polskim producentem, którego celem jest dostarczanie klientom dopasowanej do indywidualnych potrzeb infrastruktury. Współpracujemy z klientami indywidualnymi, ale również deweloperami czy firmami budowlanymi tworzącymi obiekty o charakterze gastronomicznym. Wszystkie produkowane przez nas windy kuchenne to trwałe oraz bezpieczne konstrukcje, które będą nieocenionym wsparciem w codziennej pracy. Tworząc windy gastronomiczne, doskonale zdajemy sobie sprawę z konieczności zachowania najwyższych standardów sanitarnych. Nasze produkty wykonane z blachy kwasoodpornej są w pełni higieniczne oraz odpowiednie do transportowania posiłków, nawet dla osób posiadających specjalne wymagania żywnościowe.

Winda gastronomiczna - cena

Jeżeli zastanawiasz się, jak zmodernizować prowadzony przez siebie obiekt, doskonałym rozwiązaniem będzie wybór wind gastronomicznych. Cena takiego rozwiązania jest bardzo atrakcyjna, co jest znaczące dla wielu klientów. Oferujemy korzystne warunki współpracy, a także terminowy czas realizacji zlecenia. W każdym przypadku cena ustalana jest indywidualnie z klientem, biorąc pod uwagę specyfikację budynku, wielkość oraz parametry windy, a także dodatkowe funkcjonalności.

Winda gastronomiczna - wymiary

Nasza firma ZEMM oferuje projekt oraz produkcję różnorodnych wind gastronomicznych. Wymiary dobierane są indywidualnie do potrzeb danego budynku oraz przestrzeni, tak aby stworzyć jak najbardziej funkcjonalną oraz kompatybilną infrastrukturę. Możemy zająć się produkcją mniejszych, ale również dużych wind gastronomicznych, służących do obsługi hoteli czy szpitali. W każdym przypadku zajmujemy się dokładnym pomiarem wszystkich parametrów, tak aby oddać do użytku doskonałe wsparciem codziennej pracy w gastronomii.

Nasze wieloletnie doświadczenie w produkcji wind gastronomicznych, pozwoliło nam wypracować najlepszy system działania. Nasi dotychczasowi klienci doceniają nasz profesjonalizm, atrakcyjne warunki współpracy oraz klarowny sposób komunikacji. Naszym celem jest stworzenie infrastruktury, która będzie ułatwieniem w codziennym wykonywaniu obowiązków. Zapraszamy do kontaktu - nasi pracownicy przekażą szczegóły dotyczące oferty.

 

Back to top